• slayt
  • slayt
  • slayt
  • slayt
  • slayt
  • slayt
  • slayt
  • slayt
  • slayt
Duyurular

1. Gün Sabah saat 09:00 Karşıyaka belediye karşısından aracımız kalkarak otelimize doğru yola çıkacağız yol üzerinde yapacağımız kahvaltıdan sonra öğle saatlerinde otelimize varıyoruz. Otele yerleştikten sonra (Termal suyu Bikarbonat iyonunca çok zengin olup, Kalsiyum, Magnezyum iyonları da içermektedir. Çeşitli hastalıkların tedavisinde 1230’lu yıllardan beri kullanılmaktadır. İçerdiği mineraller sayesinde gençlik suyu olarak da kabul edilen Termal suyunun yer altından çıkış sıcaklığı 42 derece olup, tesisteki bütün odalarda, havuzlarda ve tedavi merkezindeki birimlerde mevcuttur.) termal suların şifalarından yararlanmaya başlıyoruz. Arada coffee break alıp keyfimize bakıyoruz Akşam otelde açık büfe yemeğimizi alıyoruz canlı müzikle eğlenmeye devam edip  istirahat için odalarımıza çekiliyoruz.

2.Gün sabah otelde açık büfe kahvaltımızı aldıktan sonra termal suların şifalarından yararlanmaya devam ediyoruz akşam üstü coffee break alıp eğlenmeye devam ediyoruz akşam açık büfe yemeğimizi aldıktan sonra canlı müzik’le eğlenceye doyuyoruz istirahat için odalarımıza çekiliyoruz.

3. Gün sabah otelde açık büfe kahvaltımızı aldıktan sonra oda çıkış saati eşyalarımızı aracımıza koyduktan sonra İZMİR'e doğru yola çıkıyoruz. Aralardaki molalardan sonra akşam saati Karşıyaka belediye önünde yolculuğumuza son veriyoruz.

ücrete dahil olanlar

gidiş dönüş ulaşım 

otelde 2 açık büfe kahvaltı

otelde 2 coffee break

otelde 2 açık büfe akşam yemeği

otelde 2 gece canlı müzik eğlence 


İzmir Hava Durumu
Anket
Döviz Bilgieri
Merkez Bankası Döviz Kuru
  ALIŞ   SATIŞ
USD 0   0
EURO 0   0
       
Özlü Sözler
Hayatımda iki insanı hiç unutmam..... ihtiyaç anında yanımda olanı.... zor zamanımda yalnız bırakanı....
Sponsorlarımız
BOSTANLI MAHALLE ŞENLİĞİ

Müzik ve dans dolu saatler Etkinliğin ikinci akşamında Bostanlı Suat Taşer Tiyatrosu coşkulu bir konsere ev sahipliği yaptı. Karşıyaka Belediyesi, Bostanlı Esnaf ve Sanayici İş Adamları Derneği (BESİAD), Egeyi Sevenler Dayanışma Derneği iş birliğinde düzenlenen konser ile mahalle şenliği adeta festivale dönüştü. Şef Sezgin Topçu’nun yönetiminde sahne alan Cumhuriyet Korosu performansıyla katılımcılara müzik ziyafeti sunarken; zeybek, paradans, flamenko, bachata ve tango ise görsel bir şölen yarattı. Tamamen ücretsiz bir şekilde düzenlenen etkinlikte Karşıyakalılar eğlenceye doydu.

 https://www.dokuzeylul.com/yerel/bostanlida-sen-de-gel-ruzgari-h192864.html?fbclid=IwAR21Rpn1UzWD8WUyT7epsprWCk6vDcARdNDCRZXzej9CtNbdcX88sLNtR20

 


08/09/2021

Okunma Sayısı: 1003


18.216.190.167








DİĞER HABERLER

Aidat Borcu Sorgulama
Köşe Yazıları
ERSİN EVREN

ERSİN EVREN

ERSİN EVREN

BİLGEN BİNGÖL

ERSİN EVREN

ERSİN EVREN

ERSİN EVREN

ERSİN EVREN

ERSİN EVREN

Egesporkulübü

Egesporkulübü

ERSİN EVREN

ERSİN EVREN

BİLGEN BİNGÖL

BİLGEN BİNGÖL

GAMZE SEDİR

HAKAN DÜZ

GAMZE SEDİR

HAKAN DÜZ

Son Ziyaretçi Yorumları
Donay Güngör
Hayatımda güzel bir renksiniz. Biz kavramı gelişmiş, herkese hitap edebilen ve kucaklayan yapınizla iyki varsiniz. Başarılarınızın devamını dilerim. sizleri seviyorum

İlker kuzey
Zaman içersinde insanoğlunun dört duvar arasında kalıp kendini göstermemesi ve zaman ilerledikçe içinde kalan yapmak isteyip yapamadıklarına ufakda olsa bir donuş sağlıyan derneğimizin. İnsanlara sende varsın dedirtebilmek adına sevgi ve sağlık dolu dana nice birlikte var oluşlarımız adına birşeyler yapabilmek. Emeğine sağlık değerli başkanım daha güzel, sağlık ve huzur dolu yıllara hep beraber.

Güler Bayrak
#Sıcacık Bir Dernek # Hakan hocam emeğinize sağlık.. 5 yıl önce derneğinizle tanıştım, iyikilerimdensiniz.. Sağlığım ve pandemi dolayisiyle bir süredir ayrı kaldım, fecebook sayesinde yanınızdaydım. her gün dernek sayfamızda beğenilerimi yaptım. Bildiğim en en ciddi düzgün, yaptığının arkasında olan, Ege sevenler derneği Başkanı ve başkan yardımcısına, sevgili eğitmenlerimize, emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız. Başarılarınızın devamını diliyorum.. Sevgilerimle🥰🥰


Tüm ziyaretçi yorumları için tıklayınız.
Günlük Gazeteler

 

© Copyright 2021  V4.1 Tüm Hakları Saklıdır. | Dernek Sitesi | Köy Sitesi


Top